KONYHABÚTOR BEÉPÍTÉS BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Konyhabútor beépítés garanciával, 5 éves tapasztalattal

IKEA komplett csomagunk segítségével pénzt és időt takarít meg!

Partnereink

IKEA és egyedi gyártású konyhabútor beépítés kedvező áron

Cégünk több, mint 5 éves profi bútor ill. konyhaszekrény-összeszerelő múlttal rendelkezik.

Nemcsak a nagy áruházláncban (IKEA, MÖMAX, JYSK stb.) vásárolt bútorokat szereljük össze, hanem bármilyen egyéb áruházi lapraszerelt illetve nem lapraszerelt bútor összeszerelésében segítünk Önnek. Természetesen egyedi bútorok, konyhaszekrények összeszerelésében is jártasak vagyunk, hiszen számunkra nem jelent problémát, ha a kérdéses bútor egyedi paraméterekkel lett legyártva.

Keressen minket bizalommal, ha szeretné profi csapatra bízni új konyhaszekrénye beszerelését!

IKEA komplett csomag

Az IKEA komplett csomag tartalmazza az IKEA-ban vásárolt bútorok, konyhaszekrények házhozszállítását és összeszerelését a lehető legkedvezőbb árak mellett.

HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK ÉS ÖSSZESZERELJÜK IKEA-BAN VÁSÁROLT KONYHABÚTORÁT

Hivatalos IKEA partner

Gyakori kérdések

Válaszok a konyhabútor szereléssel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre

Csapatunk egy külön szolgáltatás keretein belül intézi a IKEA-ban történő vásárlásait, hiszen az IKEA szerződött partnerei vagyunk.

Önnek csak meg kell rendelnie a kiválasztott konyhabútort, ki kell egyenlítenie a vételárat. Ezt követően kollégáink átveszik az Ön rendelését az IKEA-ban, majd házhoz szállítjuk azt a megadott címre, ahol kezdődhet is az összeszerelési folyamat. Önnek csak annyi a feladata, hogy végignézze a munkafolyamatot a kanapéjáról, majd lefőzze az első kávét az új konyhapultján. Jól hangzik, igaz?

Természetesen. Hívjon minket bátran, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Természetesen nem csak a konyhabútorok, hanem egyéb, kisebb-nagyobb bútorok összeszerelésében is segítségére lehetünk. Legyen szó komplett nappaliról, gardróbról, hívjon bennünket bizalommal!

Természetesen nem csak az IKEA-ból vásárolt lapraszerelt bútorok összeszerelését vállaljuk, hanem egyéb áruházláncból vásárolt illetve egyedileg készített bútorok szerelésével is foglalkozunk.

„Precíz, igényes csapat. Felveszik a telefont, visszahívnak és a megbeszéltek szerint, tökéletesen végzik a dolgukat. Amit el lehet várni egy ilyen munkában, azt 100%-ban hozzák. Maximális ajánlás, csak így tovább!”

Pető Dániel
Facebook értékelés

"A Bútortrans csapat tényleg profi, valóban szakemberek jöttek beszerelni IKEA-ban vásárolt konyhabútorunkat. Ennek már 2 éve, azóta is hibátlanul működik minden. Nagyon ajánlott!"

Kiss Luca
Facebook értékelés

"Megbízható, gyors, pontos, udvarias társaság. Csak ajánlani tudom!"

Ficzere Marianna
Facebook értékelés

Konyhabútor beépítés árak

Kiszállási díj - BUDAPEST
12.000 Ft helyett most csak 6.000 Ft
Kiszállási díj - ORSZÁGOS
Kérje ingyenes ajánlatunkat!
Figyelem!
A beépíthető ill. szabadonálló elektromos készülékek beüzemelését biztonságtechnikai és egyéb okokból cégünk nem vállalja (pl. sütő hálózatra kötése) – hiszen nem villanyszerelők vagyunk -, ám minden gép a helyére kerül, a villanyszerelő szakembernek csupán a megfelelő helyre kell csatlakoztatnia az áramforrást.

Kérjen ingyenes árajánlatot

Csapataink gyorsan, precízen végzik munkájukat. Munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. A munkafolyamatról természetesen átadás-átvételi jegyzőkönyv készül, emellett fotókkal dokumentálunk minden elvégzett munkát.
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS BUDAPEST

Bútorszállítás és gyártás

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk. Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk!

Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

©2015 - 2023 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

6.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 50%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!