MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTMÁNYOZÓ PARTNERT KERES?

Minden csomagot időben, sértetlenül kézbesítünk

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog.

„Mi az Italia Bútornál olasz bútorok importjával és magyarországi kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Hosszú évek óta jelentős problémát okoz mind a termékek behozatala, mind pedig a magyarországi disztribúció. Amikor megtaláltuk a Bútor Trans-t, szkeptikusan álltunk neki a közös munkának, mert rengeteg más szolgáltatót kipróbáltunk már és sajnos nagyon sokszor csalódtunk. Így nem kis meglepetés volt, hogy már az első fuvartól kezdve maximális profizmussal végeztek minden feladatot. Mivel alapvetően minden döntést üzleti alapon hozunk meg, a legfontosabb az ár-érték arány, amiben szerintem verhetetlenek. Emellett udvarias és 100%-osan megbízható partner volt az összes eddigi megbízás során. Igényeinket rugalmasan kezelik, a szállított – és esetünkben többnyire nagyértékű – termékekre vigyáznak, soha nem volt még semmilyen panasz rájuk, így én tényleg csak ajánlani tudom őket!”

Lukács Gergely
Ügyvezető, Mobili Italiani Kft.
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS BUDAPEST

Bútorszállítás és gyártás

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk. Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk!

Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2016 - 2024 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

7.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 60%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!