BÚTOR-TRANS DOMESTIC KFT

Költöztetés Budapesten és vidéken, stressz és rejtett költségek nélkül!

Cégünk nemcsak magánszemélyek költöztetésében segítkezik, hanem vállalkozások komplett irodájának áthelyezése esetén is teljeskörű költöztetési szolgáltatást nyújt.

év tapasztalat
+
elégedett ügyfél
+
megbízás

Megbízható költöztető céget keres?

Mindannyiunk számára ismerős a költözés, a bútorok cipelése, a holmijaink dobozolása. Sokszor rendkívül nagy terhet és stresszt jelent már a költözés ötlete is, hiszen rengeteg problémába ütközhetünk már a gondolat megfoganásakor. A legnagyobb gond általában akkor adódik, amikor idő szűkében és segítség nélkül kell elszállítani bútorainkat, személyes tárgyainkat egyik helyről a másikra. Mi ebben szeretnénk profi segítséget nyújtani Önnek!

Költöztetés Budapesten és az ország egész területén

Budapesten és az ország egész területén vállalunk költöztetést gyorsan, elérhető áron. Természetesen nemcsak a holmik elszállításában segítünk, hanem igény szerint segítő kezet biztosítunk a csomagolási folyamat közben is! Tapasztalt és precíz munkatársaink villámgyorsan és biztonságosan becsomagolják az Ön által elszállíttatni kívánt tárgyait, személyes dolgait. Nálunk a törés és a károkozás kizárt, hiszen minden figyelmünkkel a tárgyak, holmik megóvása mellett dolgozunk!

Költöztetési kellékek, árak

Igényei szerint biztosítunk Önnek különféle csomagolóanyagokat – vagyis több méretű és teherbírású kartondobozok közül választhat-, emelett zsugorfóliát és légpárnás fóliát is kérhet, hogy törékeny illetve sérülékeny tárgyait még jobban megóvhassa. Amennyiben a termékek csomagolásával minket bíznak meg, a kiszállási díjtól eltekintünk!

Költöztetés rejtett költségek nélkül

Átlátható, egyszerűen kiszámítható áraink biztosan nem okoznak meglepetést.

Nálunk az alap óradíj minden költséget takar, így nincs hétvégi felár, nincs plusz emelet díj, nincs kilométer díj, nincs extra sofőr és rakodó óradíj sem semmilyen más extra költség!

„Precíz, igényes csapat. Felveszik a telefont, visszahívnak és a megbeszéltek szerint, tökéletesen végzik a dolgukat. Amit el lehet várni egy ilyen munkában, azt 100%-ban hozzák. Maximális ajánlás, csak így tovább!”

Pető Dániel
Facebook értékelés

„Precíz, igényes csapat. Felveszik a telefont, visszahívnak és a megbeszéltek szerint, tökéletesen végzik a dolgukat. Amit el lehet várni egy ilyen munkában, azt 100%-ban hozzák. Maximális ajánlás, csak így tovább!”

Pető Dániel
Facebook értékelés

Költöztetés árak

Feltüntetett áraint irányárak. Kérjen ingyenes, személyre szabott ajánlatunkat!

Kiszállási díj - BUDAPEST
12.000 Ft helyett most csak 3.000 Ft
Kiszállási díj - ORSZÁGOS
Kérje ingyenes ajánlatunkat!
NINCS
extra sofőr és rakodó óradíj
extra kilométer díj
extra emelet díj
hétvégi felár

Kérjen ingyenes árajánlatot

Kérje ingyenes árajánlatunkat, pár órán belül válaszolunk!
Van lift?
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Bútorszállítás és gyártás

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat

©2016 - 2023 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

9.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 75%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!