4.000 Ft kedvezmény!

Minden szolgáltatásunknál 50%-kal csökkentettük a kiszállási díjat!

A Koronavírus járvány ideje alatt is minden szolgáltatásunk zavartalanul üzemel. Minden munkatársunkat elláttuk a szükséges védő eszközzel, autóinkat rendszeresen fertőtlenítjük!

Csomagküldés

Küldje el csomagjait sorbanállás és várakozás nélkül!

Csomagküldés Budapest

Értékesítette használt háztartási nagygépét? Eladta a használaton kívüli gyermekbútorait? Gondot jelent Önnek, hogy nagy súlyú termékét biztonságosan eljuttassa vásárlóihoz? Nem talál megbízható fuvarozó partnert?

Amennyiben a fenti kérdések valamelyike felmerül Önnél, keressen bennünket bizalommal!

Csomagküldés szolgáltatásunkat főként vállalatoknak, webshopoknak, gyártó- és forgalmazó cégeknek ajánljuk, eseti és rendszeres megbízások keretében is. Természetesen magánszemélyek érdeklődését is szívesen fogadjuk, hiszen mindenben igyekszünk segítséget nyújtani.

Csapatunk gyorsan és biztonságosan elszállítja csomagjait az ország bármely pontjára, legyen szó háztartási gépekről, lapra szerelt bútorokról, raklapos termékekről, egységcsomagokról vagy bármilyen kisebb-nagyobb csomag szállításáról. Számunkra nem jelent gondot, ha csomagja nagyobb, mint a már jól megszokott standard csomagméret (20-30 kg maximum), melyet az átlagos futárszolgálatok szállítanak házhoz.

A megrendeléseket a budapesti depónkban raktározzunk, komissiózzuk, ezt követően kerül sor a kiszállításra. Cégünk természetesen az utánvét kezeléséről is gondoskodik.

Az általunk vállalt szállítási határidő Budapesten 2-3 munkanapot tesz ki, az ország többi részére átlagosan 2-7 munkanap alatt szállítjuk ki csomagját.

 

A sérülésmentes kiszállítást minden fuvar esetében garantáljuk, hiszen csomagjaink egy biztosítási partnerrel kötött szerződés keretében minden esetben biztosítottak.

et|icon_minus-06|K

Országos csomagküldés elérhető áron

et|icon_pause|`

Mi az Italia Bútornál olasz bútorok importjával és magyarországi kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Hosszú évek óta jelentős problémát okoz mind a termékek behozatala, mind pedig a magyarországi disztribúció. Amikor megtaláltuk a Bútor Trans-t, szkeptikusan álltunk neki a közös munkának, mert rengeteg más szolgáltatót kipróbáltunk már és sajnos nagyon sokszor csalódtunk. Így nem kis meglepetés volt, hogy már az első fuvartól kezdve maximális profizmussal végeztek minden feladatot. Mivel alapvetően minden döntést üzleti alapon hozunk meg, a legfontosabb az ár-érték arány, amiben szerintem verhetetlenek. Emellett udvarias és 100%-osan megbízható partner volt az összes eddigi megbízás során. Igényeinket rugalmasan kezelik, a szállított – és esetünkben többnyire nagyértékű – termékekre vigyáznak, soha nem volt még semmilyen panasz rájuk, így én tényleg csak ajánlani tudom őket!

Lukács Gergely
Ügyvezető, Mobili Italiani Kft.

et|icon_lightbulb_alt|

Mit tartalmaz a kiszállási díj?

A kiszállási díj 8.000Ft helyett a COVID-19-re való tekintettel MOST CSAK 4.000Ft, mely tartalmazza:

  • - a tehergépjármű és sofőr rendelkezésre állását
  • - a telephelyről a helyszínre jutás -, majd a cél címről a telephelyre való visszajutás költségét (pl. üzemanyag)
  • - a parkolási költségeket
Call Now ButtonHÍVJON MOST!