CSOMAGKÜLDÉS BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Küldje el csomagjait sorbanállás és várakozás nélkül!

Csomagküldés szolgáltatásunkat főként vállalatoknak, webshopoknak, gyártó- és forgalmazó cégeknek ajánljuk, eseti és rendszeres megbízások keretében is. Természetesen magánszemélyek érdeklődését is szívesen fogadjuk, hiszen mindenben igyekszünk segítséget nyújtani.

Partnereink

Értékesítette használt háztartási nagygépét? Eladta a használaton kívüli gyermekbútorait?

Gondot jelent Önnek, hogy nagy súlyú termékét biztonságosan eljuttassa vásárlóihoz? Nem talál megbízható fuvarozó partnert?

AMENNYIBEN A FENTI KÉRDÉSEK VALAMELYIKE FELMERÜL ÖNNÉL, KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

Csapatunk gyorsan és biztonságosan elszállítja csomagjait az ország bármely pontjára, legyen szó háztartási gépekről, lapra szerelt bútorokról, raklapos termékekről, egységcsomagokról vagy bármilyen kisebb-nagyobb csomag szállításáról. Számunkra nem jelent gondot, ha csomagja nagyobb, mint a már jól megszokott standard csomagméret (20-30 kg maximum), melyet az átlagos futárszolgálatok szállítanak házhoz.

A megrendeléseket a budapesti depónkban raktározzunk, komissiózzuk, ezt követően kerül sor a kiszállításra. Cégünk természetesen az utánvét kezeléséről is gondoskodik.

Az általunk vállalt szállítási határidő Budapesten 2-3 munkanapot tesz ki, az ország többi részére átlagosan 2-7 munkanap alatt szállítjuk ki csomagját.

A sérülésmentes kiszállítást minden fuvar esetében garantáljuk, hiszen csomagjaink egy biztosítási partnerrel kötött szerződés keretében minden esetben biztosítottak.

„Mi az Italia Bútornál olasz bútorok importjával és magyarországi kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Hosszú évek óta jelentős problémát okoz mind a termékek behozatala, mind pedig a magyarországi disztribúció. Amikor megtaláltuk a Bútor Trans-t, szkeptikusan álltunk neki a közös munkának, mert rengeteg más szolgáltatót kipróbáltunk már és sajnos nagyon sokszor csalódtunk. Így nem kis meglepetés volt, hogy már az első fuvartól kezdve maximális profizmussal végeztek minden feladatot. Mivel alapvetően minden döntést üzleti alapon hozunk meg, a legfontosabb az ár-érték arány, amiben szerintem verhetetlenek. Emellett udvarias és 100%-osan megbízható partner volt az összes eddigi megbízás során. Igényeinket rugalmasan kezelik, a szállított – és esetünkben többnyire nagyértékű – termékekre vigyáznak, soha nem volt még semmilyen panasz rájuk, így én tényleg csak ajánlani tudom őket!”

Lukács Gergely
Ügyvezető, Mobili Italiani Kft.
év tapasztalat
+
elégedett ügyfél
+
megbízás
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Költöztetés, bútorszállítás és szerelés

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat
Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2016 - 2024 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

7.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 60%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!