BÚTORÁT AKÁR MÁR MA ELSZÁLLÍTJUK!

Bízza ránk bútorainak szállítását, mérettől függetlenül!

Magánszemélytől vásárolt bútort, de nem tudja, hogyan tudná haza vinni a megvásárolt terméket? Áruházból vásárolta a berendezéseit, de túl magasnak találja az áruház által kínált szállítási költséget? Fogalma sincsen, hogyan tudná felcipelni az emeletre a bútorait? Gyors szolgáltatást szeretne, hogy mielőbb birtokba vehesse a megvett berendezéseket? Mi szívesen segítünk!

Bútorszállítás, akár azonnal!

Szolgáltatásunk már 5.500Ft/órától elérhető, amennyiben a rakodási tevékenységet Önök végzik el. Természetesen kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben szüksége van további segítő kézre. Rakodással bővített bútorszállítás áraink a bútorok mennyiségétől illetve a szükséges rakodó személyzet függvényében változnak, melyről egyedi árajánlat keretében adunk Önnek további felvilágosítást.

Kérjen ingyenes árajánlatot

Csapataink gyorsan, precízen végzik munkájukat. Munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. A munkafolyamatról természetesen átadás-átvételi jegyzőkönyv készül, emellett fotókkal dokumentálunk minden elvégzett munkát.
Van lift?
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Költöztetés, bútorszállítás és szerelés

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat
Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2016 - 2024 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

7.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 60%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!