BÚTORÁT AKÁR MÁR MA ELSZÁLLÍTJUK!

Bízza ránk bútorainak szállítását, mérettől függetlenül!

Magánszemélytől vásárolt bútort, de nem tudja, hogyan tudná haza vinni a megvásárolt terméket? Áruházból vásárolta a berendezéseit, de túl magasnak találja az áruház által kínált szállítási költséget? Fogalma sincsen, hogyan tudná felcipelni az emeletre a bútorait? Gyors szolgáltatást szeretne, hogy mielőbb birtokba vehesse a megvett berendezéseket? Mi szívesen segítünk!

Bútorszállítás, akár azonnal!

Szolgáltatásunk már 5.500Ft/órától elérhető, amennyiben a rakodási tevékenységet Önök végzik el. Természetesen kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben szüksége van további segítő kézre. Rakodással bővített bútorszállítás áraink a bútorok mennyiségétől illetve a szükséges rakodó személyzet függvényében változnak, melyről egyedi árajánlat keretében adunk Önnek további felvilágosítást.

Kérjen ingyenes árajánlatot

Csapataink gyorsan, precízen végzik munkájukat. Munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. A munkafolyamatról természetesen átadás-átvételi jegyzőkönyv készül, emellett fotókkal dokumentálunk minden elvégzett munkát.
Van lift?
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS BUDAPEST

Bútorszállítás és gyártás

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk. Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk!

Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

©2015 - 2023 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

6.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 50%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!