BÚTOR-TRANS DOMESTIC KFT

Ismerjen meg minket

A Bútor Trans Kft. 7 éves múltra visszatekintő, magyar tulajdonban lévő szállítmányozó vállalat, mely fő profilja a komplex szállítási és összeszerelési tevékenység, csomagküldés, áruszállítás.

Cégünk magánszemélyek és vállalatok számára biztosít átfogó fuvarozási szolgáltatásokat. Szolgáltatásainkat az ország bármely pontján igénybe veheti.

Bútor Trans
Bútor Trans
Bútor Trans

Partnereink

Mivel foglalkozunk?

Vállalatunk főként új és használt bútorok, háztartási nagygépek házhoz szállításával foglalkozik emellett bútorok szakszerű és gyors összeszerelésében, komplett költöztetés lebonyolításában, csomagküldési és áruszállítási szolgáltatás esetében is segítséget nyújtunk. Mindemellett lomtalanítási feladatokat is ellátunk, igény szerint az ország bármely területén készséggel rendelkezésre állunk.

Időpontfoglalás – de hogyan?

Kérjük időpont foglalásakor vegye figyelembe, hogy aznapi kiszállítás kérése nem minden esetben lehetséges, hiszen diszpécsereink a lehető legoptimálisabban tervezik a napi fuvarokat. Természetesen lehet, hogy az Ön rendelése még belefér az aznapi kiszállítások közé, ezért kérjük, hogy mihamarabb vegye fel velünk telefonon a kapcsolatot.

Tippünk: minimum 2-3 nappal a tervezett időpont előtt egyeztessen kollégáinkkal, hogy mindenképpen teljesíteni tudjuk az Ön igényeit! Ha biztosra szeretne menni, vagy nagy volumenű szállítást kér, célszerű előbb kapcsolatba lépnie velünk!

Miért minket válasszon?

  • Kedvező áron, rejtett költségek nélkül dolgozunk. Árajánlatunkban pontosan láthatja majd, milyen tételekből tevődik össze a végső ár.
  • Megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk. Vállalatunk több éves szakmai múlttal bír, területünkön kiemelkedően szerepeltünk az évek során.
  • Az idő pénz. A lehető leggyorsabban intézzük a napi fuvarokat, természetesen az Ön igényeit figyelembe véve.
  • A pontosság erény. A megbeszélt időpontban, pontosan teljesítjük kiszállításainkat. Sohasem kellett visszamondanunk egyetlen korábbi szállítást sem.
  • Összeszerelésben mi vagyunk a profik: Szakembereink több éves bútorasztalosi és összeszerelési tapasztalattal rendelkeznek, a lehető leggyorsabban összeállítják otthonában a megvásárolt bútorokat.
  • Modern gépkocsiparkkal rendelkezünk: 6 db 3,5 tonna teherbírású jármű segítségével állunk rendelkezésére.
  • Biztonságban érezheti a szállítandó termékeit: az összes fuvarunk biztosító partner által biztosítva van.
  • Diszpécsereink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben kérése, kérdése illetve különleges igényei vannak, kollégáink a lehető legjobb ajánlatot fogják kalkulálni Önnek.
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Bútorszállítás és gyártás

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat

©2016 - 2023 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

9.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 75%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!