4.000 Ft kedvezmény!

Minden szolgáltatásunknál 50%-kal csökkentettük a kiszállási díjat!

A Koronavírus járvány ideje alatt is minden szolgáltatásunk zavartalanul üzemel. Minden munkatársunkat elláttuk a szükséges védő eszközzel, autóinkat rendszeresen fertőtlenítjük!

Egyedi bútorgyártás

Tervezzük meg együtt új, egyedi konyháját, hálószobáját, nappaliját vagy éppen irodáját! Változtassa át otthonát velünk! Magánszemélyeknek ÁFA nélkül!

Egyedi bútorgyártás garanciával – magánszemélyeknek ÁFA nélkül

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk.
Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk! Minden esetben az Ön elképzelései szerint tervezzük meg bútorait az otthona színvilágának, hangulatának, stílusának figyelembe vételével, hiszen a harmonikus otthon nélkülözhetetlen.

Keressen minket bizalommal, ha szeretné profi csapatra bízni új bútora gyártását!

Költöztetés Budapesten

01

Felmérés

Budapesten illetve vonzáskörzetében ingyenes, vidéken egyedi díjszabás mellett

02

Tervezés

3D látványtervet készítünk, melyet az árajánlattal együtt kap meg

03

Gyártás

A gyártási idő 4-6 hét a munka méretének függvényében

04

Kiszállítás

Saját szállító csapatunk felel a kiszállításért

05

Beépítés

A gyors és precíz összeszerelést saját brigádunk garantálja

Egyedi bútorgyártás garanciával, magánszemélyeknek ÁFA nélkül

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk. Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk!

Minden esetben az Ön elképzelései szerint tervezzük meg bútorait az otthona színvilágának, hangulatának, stílusának figyelembe vételével, hiszen a harmonikus környezet kialakítása alapvető, ha az otthonunkra gondolunk.

Számunka az elsődleges cél, hogy minden általunk legyártott bútor örömet okozzon tulajdonosának! Így cégünk csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja a gyártás során, hogy bútora nemcsak dekoratív, de időtálló is legyen!

*Minden termékünkre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Gyakori kérdések

Válaszok az egyedi bútorgyártással kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre

01 Szeretném legyártatni álmaim konyháját, ám vidéken élek. Mennyiben korlátozza ez a felmérést?
Bútorainkat országszerte gyártjuk és szállítjuk. Budapesten illetve vonzáskörzetében ingyenesen mérjük fel a munkát, vidéken (a távolság függvényében) egyedi ár mellett tudunk felmérést vállalni.
02 Hogyan működik a felmérés?
A felmérés előtt minden esetben időpontot egyeztetünk Önnel. Felmérjük az igényeit, elképzeléseit illetve a rendelkezésre álló helyet, megbeszéljük a bútor funkcióit. Kollégáink magukkal viszik az összes választható alapanyagot, az elérhető színskálát illetve mintákat. (pl.: fogantyú, munkalap stb.) Tehát élőben ki tudja választani az Önnek tetsző színvilágot, anyagot.
03 Hogyan működik a tervezés?
A felmérést követően – ismerve az Ön elképzeléseit, a méreteket, funkciót és az anyaghasználatot -, megtervezzük bútorát. 3D látványtervet biztosítunk, melyet az árajánlat mellé csatolva kap meg. Természetesen ebben a szakaszban még lehet módosítani a terveken.
04 Konyhabútor mellett egyéb bútorok, beépített szekrények gyártását is kérhetem?
Természetesen igen. Ha egyedi, méretre szabott önálló bútort szeretne, vagy beépítve képzeli el az adott bútort, mi megvalósítjuk. Legyen szó nappaliról, konyháról, fürdőszobáról vagy akár irodáról, keressen minket bizalommal!
05 Vállalkozó vagyok. Cégek számára is gyártanak?
A válaszunk igen. Komplett irodarendszerek, bútorok gyártása is a portfóliónk részét képezi.
06 Kanapékat, ülőgarnitúrát is készítenek?
Kárpitozott bútordarabokat jelenleg nem gyártunk.
07 Milyen anyagokkal dolgoznak?
Általában laminált bútorlapot, tükröt illetve üveget használunk a bútoraink elkészítéséhez. Ám ha más elképzelése van, az sem probléma! Szinte mindenféle anyagot be tudunk szerezni, így ennek csak az Ön képzelete szabhat határt!
08 Mennyi szín közül választhatok?
A felmérés során élőben kiválasztja az Önnek legjobban tetsző illetve a lakás stílusához leginkább passzoló színeket, anyagokat.
Valójában nehéz számszerűsíteni az elérhető színeket, hiszen több gyártó termékeit használjuk, vagyis több százas színkínálatból választhat. Kedvelt márkáink: Egger, Falco, Kronospan, Kaindl
09 Milyen szerelvények közül választhatok?
Cégünk csak prémium termékeket használ fel a gyártás során. Kedvelt márkáink: BLUM, Strong, Kesseböhmer, Forest, Blanco, Franke
10 Szeretnék LED világítást a konyhaszekrénybe. Megoldható?
Igen, természetesen. Vállalatunk minden igényre szabottan készíti bútorait.
11 Magánszemélyként szeretném igénybe venni a szolgáltatást. Valóban nem kell ÁFA-t fizetnem?
Így van, magánszemélyek számára ÁFA-mentes számlát állítunk ki, tehát valóban sokkal kedvezőbb árak mellett valósíthatja meg elképzeléseit, velünk! Cégek számára ÁFA-mentes számla kiállítása nem lehetséges.
12 Milyen áron dolgoznak?
Mivel egyedi bútorgyártásról beszélünk, ezért nem tudunk mondani konkrét árakat. Az ár nagyban függ az igényelt bútor méreteitől, anyaghasználattól és a bútor komplexitásától.
13 Miért a Bútor-Trans?

Mi nemcsak legyártjuk bútorait, hanem saját szállító csapatunk segítségével elszállítjuk azt az Ön otthonába, majd beépítő kollégáink precízen és rövid időn belül rendeltetésszerűen összeszerelik azt. Így nem kell aggódnia, hogy a szállítás vagy a nem megfelelő összeszerelés során sérülés éri bútorait.

Emellett minden általunk készített és beépített bútorra 1 év garanciát vállalunk. Kollégáink több, mint 5 éves tapasztalattal rendelkeznek mind a bútorgyártás, mind pedig az összeszerelés, kiszállítás területén.

Beépítő csapataink heti 10-15 konyhaszekrényt építenek be. További kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Partnereink

Ügyfeleink, akik bizalmát már elnyertük

"Nem találtuk a megfelelő bútorokat új lakásunkba, így egyedileg kellett terveztetnünk szinte mindent. Nem bántuk meg, kiváló minőségű bútorokat kaptunk és ilyen csak nálunk van 🙂 "

 

Kovács Dani

"Kiváló minőség korrekt áron. Az egész családnak ők tervezték a bútorait."


Fekete Gábor

"Megbízható, gyors, pontos, udvarias társaság. Csak ajánlani tudom!"


Ficzere Marianna

Kérjen ingyenes árajánlatot

Kérje ingyenes árajánlatunkat, 24 órán belül válaszolunk!

et|icon_lightbulb_alt|

Mit tartalmaz a kiszállási díj?

A kiszállási díj 8.000Ft helyett a COVID-19-re való tekintettel MOST CSAK 4.000Ft, mely tartalmazza:

  • - a tehergépjármű és sofőr rendelkezésre állását
  • - a telephelyről a helyszínre jutás -, majd a cél címről a telephelyre való visszajutás költségét (pl. üzemanyag)
  • - a parkolási költségeket