Egyedi bútorgyártás

Tervezzük meg együtt új, egyedi konyháját, hálószobáját, nappaliját vagy éppen irodáját! Változtassa át otthonát velünk!

Magánszemélyeknek ÁFA nélkül!

Egyedi bútorgyártás garanciával – magánszemélyeknek ÁFA nélkül

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk.

Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk! Minden esetben az Ön elképzelései szerint tervezzük meg bútorait az otthona színvilágának, hangulatának, stílusának figyelembe vételével, hiszen a harmonikus otthon nélkülözhetetlen.

Keressen minket bizalommal, ha szeretné profi csapatra bízni új bútora gyártását!

Felmérés

Budapesten illetve vonzáskörzetében ingyenes, vidéken egyedi díjszabás mellett.

Tervezés

3D látványtervet készítünk, melyet az árajánlattal együtt kap meg.

Gyártás

A gyártási idő 4-6 hét a munka méretének függvényében.

Kiszállítás

Saját szállító csapatunk felel a kiszállításért.

Beépítés

A gyors és precíz összeszerelést saját brigádunk garantálja.

Egyedi bútorgyártás garanciával – magánszemélyeknek ÁFA nélkül

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk. Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk!

Minden esetben az Ön elképzelései szerint tervezzük meg bútorait az otthona színvilágának, hangulatának, stílusának figyelembe vételével, hiszen a harmonikus környezet kialakítása alapvető, ha az otthonunkra gondolunk.

Számunka az elsődleges cél, hogy minden általunk legyártott bútor örömet okozzon tulajdonosának! Így cégünk csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja a gyártás során, hogy bútora nemcsak dekoratív, de időtálló is legyen!

*Minden termékünkre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Gyakori kérdések

Válaszok az egyedi bútorgyártással kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre

Bútorainkat országszerte gyártjuk és szállítjuk. Budapesten illetve vonzáskörzetében ingyenesen mérjük fel a munkát, vidéken (a távolság függvényében) egyedi ár mellett tudunk felmérést vállalni.

A felmérés előtt minden esetben időpontot egyeztetünk Önnel. Felmérjük az igényeit, elképzeléseit illetve a rendelkezésre álló helyet, megbeszéljük a bútor funkcióit. Kollégáink magukkal viszik az összes választható alapanyagot, az elérhető színskálát illetve mintákat. (pl.: fogantyú, munkalap stb.) Tehát élőben ki tudja választani az Önnek tetsző színvilágot, anyagot.

A felmérést követően – ismerve az Ön elképzeléseit, a méreteket, funkciót és az anyaghasználatot -, megtervezzük bútorát. 3D látványtervet biztosítunk, melyet az árajánlat mellé csatolva kap meg. Természetesen ebben a szakaszban még lehet módosítani a terveken.

Természetesen igen. Ha egyedi, méretre szabott önálló bútort szeretne, vagy beépítve képzeli el az adott bútort, mi megvalósítjuk. Legyen szó nappaliról, konyháról, fürdőszobáról vagy akár irodáról, keressen minket bizalommal!

A válaszunk igen. Komplett irodarendszerek, bútorok gyártása is a portfóliónk részét képezi.

Kárpitozott bútordarabokat jelenleg nem gyártunk.

Általában laminált bútorlapot, tükröt illetve üveget használunk a bútoraink elkészítéséhez. Ám ha más elképzelése van, az sem probléma! Szinte mindenféle anyagot be tudunk szerezni, így ennek csak az Ön képzelete szabhat határt!

A felmérés során élőben kiválasztja az Önnek legjobban tetsző illetve a lakás stílusához leginkább passzoló színeket, anyagokat. Valójában nehéz számszerűsíteni az elérhető színeket, hiszen több gyártó termékeit használjuk, vagyis több százas színkínálatból választhat. Kedvelt márkáink: Egger, Falco, Kronospan, Kaindl...

Cégünk csak prémium termékeket használ fel a gyártás során. Kedvelt márkáink: BLUM, Strong, Kesseböhmer, Forest, Blanco, Franke...

Igen, természetesen. Vállalatunk minden igényre szabottan készíti bútorait.

Így van, magánszemélyek számára ÁFA-mentes számlát állítunk ki, tehát valóban sokkal kedvezőbb árak mellett valósíthatja meg elképzeléseit, velünk! Cégek számára ÁFA-mentes számla kiállítása nem lehetséges.

Mivel egyedi bútorgyártásról beszélünk, ezért nem tudunk mondani konkrét árakat. Az ár nagyban függ az igényelt bútor méreteitől, anyaghasználattól és a bútor komplexitásától.

Mi nemcsak legyártjuk bútorait, hanem saját szállító csapatunk segítségével elszállítjuk azt az Ön otthonába, majd beépítő kollégáink precízen és rövid időn belül rendeltetésszerűen összeszerelik azt. Így nem kell aggódnia, hogy a szállítás vagy a nem megfelelő összeszerelés során sérülés éri bútorait.

Emellett minden általunk készített és beépített bútorra 1 év garanciát vállalunk. Kollégáink több, mint 5 éves tapasztalattal rendelkeznek mind a bútorgyártás, mind pedig az összeszerelés, kiszállítás területén.

Beépítő csapataink heti 10-15 konyhaszekrényt építenek be. További kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

„Csodálatosak ezek a fiúk! Még mindig nem hiszem el, hogy az érzékeny tárgyak is meg tudtak érkezni törés nélkül. Gyorsak, hatékonyak, könnyű volt időpontot egyeztetni. Dobozolást és szállítást kértem. A harmadik emeletről, lift nélkül szemrebbenés nélkül vittek le közel 50 dobozt és a bútorokat.”

Margaret Lanterman
Google értékelés

„Több költöztető cégtől is kértem árajánlatot, és a BT volt a legkedvezőbb. Pontosan érkeztek, remek munkát végeztek, ügyes és udvarias csapat volt. Vácról költöztünk Szombathelyre, minden nagyon flottul ment, igazán elégedettek vagyunk! Gábriel és Józsi, utólag is köszönöm a munkátokat, szívesen ajánlom a céget másoknak is!”

Barbara Jakab
Google értékelés

„Gyorsan reagáltak az ajánlatkérésre és időpontot is rövid időn belül tudtak adni. A költöztetés alatt nagyon gyors és precíz munkát végeztek és vigyáztak minden bútorra. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Boglárka Papp
Google értékelés

„Telefonon rendeltem meg egy lakás teljes bútorzatának az elszállítását és a megbeszélt időpontban két fiú meg is jelent és profi módon végrehajtották a szállítást a 7-ik emeletről. Külön figyeltek arra, hogy a teherautón minden tárgy rögzítve legyen, nem is kellet semmit sem mondanom. A szállításon kívül még a kérésemre házamban is lehoztak az emeletről egy pár nehéz holmit, hibátlanul dolgoztak, tökéletesen meg voltam velük elégedve és az elszámolás is pontos volt, csak ajánlani tudom Őket. Miután a régi fuvarosaim megszűntek, ezután csak velük fogok szállítani mindent, ha szükségem lesz rá, másoknak is csak Őket ajánlom.”

Pál
Google értékelés

„Nagyon megvoltunk velük elégedve. Az időpont foglalás,árajánlat kérés gyorsan történt,pontosan időben érkeztek. Egy komplett lakást pár óra alatt átköltöztettek a 2-ról ,az új lakásba. Külön kérésre még a pincébe is levitték a kért bútor darabot. Maximális értékelés. Ketten voltak ,egy pillanatra sem álltak meg. Nagyon szépen köszönjük,mindenkinek ajánlani fogom Önöket.”

Gabriella Haki
Google értékelés

„Precíz, igényes csapat. Felveszik a telefont, visszahívnak és a megbeszéltek szerint, tökéletesen végzik a dolgukat. Amit el lehet várni egy ilyen munkában, azt 100%-ban hozzák. Maximális ajánlás, csak így tovább!”

Pető Dániel
Facebook értékelés

"A Bútortrans csapat tényleg profi, valóban szakemberek jöttek beszerelni IKEA-ban vásárolt konyhabútorunkat. Ennek már 2 éve, azóta is hibátlanul működik minden. Nagyon ajánlott!"

Kiss Luca
Facebook értékelés

"Megbízható, gyors, pontos, udvarias társaság. Csak ajánlani tudom!"

Ficzere Marianna
Facebook értékelés

Partnereink

Kérjen ingyenes árajánlatot

Csapataink gyorsan, precízen végzik munkájukat. Munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. A munkafolyamatról természetesen átadás-átvételi jegyzőkönyv készül, emellett fotókkal dokumentálunk minden elvégzett munkát.

Sajnáljuk,

jelenleg nem tudunk több munkát vállalni.
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Költöztetés, bútorszállítás és szerelés

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat
Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2016 - 2024 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

7.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 60%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!