IKEA HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

IKEA és egyéb áruház házhozszállítás

IKEA-ban vagy bármely más bútoráruházban vásárolt bútorait akár azonnal házhozszállítjuk!

Partnereink

IKEA és egyéb aruház házhozszállítás kedvező áron

Csapatunk egy külön szolgáltatás keretein belül intézi az IKEA-ban, XXXLutz-ban, JYSK-ben, Mömax-ban vagy más, nagyobb bútoráruházban történő vásárlásait.

Személyesen kívánja megvásárolni a kiszemelt bútordarabokat? Ha igen, akkor célszerű minél előbb időpontot foglalni nálunk, ha már pontosan tudja, hogy mit és milyen időpontban kíván beszerezni.

Tippünk: a leegyeztetett időponthoz képest – a bútor mennyiségétől függően –, érdemes korábban megérkezni a kiválasztott áruházba, hiszen kiszámíthatatlan, mekkora lesz a sor a pénztárnál. Így a szállítási időpontra kényelmesen meg tudják vásárolni a kiválasztott termékeket, tehát a kiszállítási folyamat is gördülékenyebben, hatékonyabban meg tud valósulni.

Webáruházban venné meg a kiszemelt bútorokat, hogy elkerülje a sorban állást? Remek ötlet! Válassza ki a termékeket, fizesse ki a rendelésének végösszegét majd bízza ránk a további teendőket!

Kollégáink készséggel átveszik Ön helyett a teljes rendelést, majd a megadott kiszállítási címen átadják Önnek. Hát nem egyszerű?

IKEA komplett csomag

Az IKEA komplett csomag tartalmazza az IKEA-ban vásárolt bútorok, konyhaszekrények házhozszállítását és összeszerelését a lehető legkedvezőbb árak mellett.

HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK ÉS ÖSSZESZERELJÜK IKEA-BAN VÁSÁROLT KONYHABÚTORÁT

Hivatalos IKEA partner

év tapasztalat
+
elégedett ügyfél
+
megbízás

„Precíz, igényes csapat. Felveszik a telefont, visszahívnak és a megbeszéltek szerint, tökéletesen végzik a dolgukat. Amit el lehet várni egy ilyen munkában, azt 100%-ban hozzák. Maximális ajánlás, csak így tovább!”

Pető Dániel
Facebook értékelés

"A Bútortrans csapat tényleg profi, valóban szakemberek jöttek beszerelni IKEA-ban vásárolt konyhabútorunkat. Ennek már 2 éve, azóta is hibátlanul működik minden. Nagyon ajánlott!"

Kiss Luca
Facebook értékelés

"Megbízható, gyors, pontos, udvarias társaság. Csak ajánlani tudom!"

Ficzere Marianna
Facebook értékelés

Kérjen ingyenes árajánlatot

Új bútora akár már ma otthonában lehet!
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS BUDAPEST

Bútorszállítás és gyártás

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

Prémium minőségű alapanyagok használatával igény szerint bármilyen stílusú és típusú bútort elkészítünk. Mindegy, hogy klasszikus, visszafogott vagy éppen luxus otthonról álmodik, mi megvalósítjuk!

Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2015 - 2023 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

6.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 50%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!