IKEA HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

IKEA és egyéb áruház házhozszállítás

IKEA-ban vagy bármely más bútoráruházban vásárolt bútorait akár azonnal házhozszállítjuk!

Partnereink

IKEA és egyéb aruház házhozszállítás kedvező áron

Csapatunk egy külön szolgáltatás keretein belül intézi az IKEA-ban, XXXLutz-ban, JYSK-ben, Mömax-ban vagy más, nagyobb bútoráruházban történő vásárlásait.

Személyesen kívánja megvásárolni a kiszemelt bútordarabokat? Ha igen, akkor célszerű minél előbb időpontot foglalni nálunk, ha már pontosan tudja, hogy mit és milyen időpontban kíván beszerezni.

Tippünk: a leegyeztetett időponthoz képest – a bútor mennyiségétől függően –, érdemes korábban megérkezni a kiválasztott áruházba, hiszen kiszámíthatatlan, mekkora lesz a sor a pénztárnál. Így a szállítási időpontra kényelmesen meg tudják vásárolni a kiválasztott termékeket, tehát a kiszállítási folyamat is gördülékenyebben, hatékonyabban meg tud valósulni.

Webáruházban venné meg a kiszemelt bútorokat, hogy elkerülje a sorban állást? Remek ötlet! Válassza ki a termékeket, fizesse ki a rendelésének végösszegét majd bízza ránk a további teendőket!

Kollégáink készséggel átveszik Ön helyett a teljes rendelést, majd a megadott kiszállítási címen átadják Önnek. Hát nem egyszerű?

IKEA kényelmi csomag

Az IKEA kényelmi csomag tartalmazza az IKEA-ban vásárolt bútorok, konyhaszekrények házhozszállítását és összeszerelését a lehető legkedvezőbb árak mellett.

HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK ÉS (IGÉNY ESETÉN) ÖSSZESZERELJÜK IKEA-BAN VÁSÁROLT TERMÉKEIT

Hivatalos IKEA partner

év tapasztalat
+
elégedett ügyfél
+
megbízás

„Csodálatosak ezek a fiúk! Még mindig nem hiszem el, hogy az érzékeny tárgyak is meg tudtak érkezni törés nélkül. Gyorsak, hatékonyak, könnyű volt időpontot egyeztetni. Dobozolást és szállítást kértem. A harmadik emeletről, lift nélkül szemrebbenés nélkül vittek le közel 50 dobozt és a bútorokat.”

Margaret Lanterman
Google értékelés

„Több költöztető cégtől is kértem árajánlatot, és a BT volt a legkedvezőbb. Pontosan érkeztek, remek munkát végeztek, ügyes és udvarias csapat volt. Vácról költöztünk Szombathelyre, minden nagyon flottul ment, igazán elégedettek vagyunk! Gábriel és Józsi, utólag is köszönöm a munkátokat, szívesen ajánlom a céget másoknak is!”

Barbara Jakab
Google értékelés

„Gyorsan reagáltak az ajánlatkérésre és időpontot is rövid időn belül tudtak adni. A költöztetés alatt nagyon gyors és precíz munkát végeztek és vigyáztak minden bútorra. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Boglárka Papp
Google értékelés

„Telefonon rendeltem meg egy lakás teljes bútorzatának az elszállítását és a megbeszélt időpontban két fiú meg is jelent és profi módon végrehajtották a szállítást a 7-ik emeletről. Külön figyeltek arra, hogy a teherautón minden tárgy rögzítve legyen, nem is kellet semmit sem mondanom. A szállításon kívül még a kérésemre házamban is lehoztak az emeletről egy pár nehéz holmit, hibátlanul dolgoztak, tökéletesen meg voltam velük elégedve és az elszámolás is pontos volt, csak ajánlani tudom Őket. Miután a régi fuvarosaim megszűntek, ezután csak velük fogok szállítani mindent, ha szükségem lesz rá, másoknak is csak Őket ajánlom.”

Pál
Google értékelés

„Nagyon megvoltunk velük elégedve. Az időpont foglalás,árajánlat kérés gyorsan történt,pontosan időben érkeztek. Egy komplett lakást pár óra alatt átköltöztettek a 2-ról ,az új lakásba. Külön kérésre még a pincébe is levitték a kért bútor darabot. Maximális értékelés. Ketten voltak ,egy pillanatra sem álltak meg. Nagyon szépen köszönjük,mindenkinek ajánlani fogom Önöket.”

Gabriella Haki
Google értékelés

„Precíz, igényes csapat. Felveszik a telefont, visszahívnak és a megbeszéltek szerint, tökéletesen végzik a dolgukat. Amit el lehet várni egy ilyen munkában, azt 100%-ban hozzák. Maximális ajánlás, csak így tovább!”

Pető Dániel
Facebook értékelés

"A Bútortrans csapat tényleg profi, valóban szakemberek jöttek beszerelni IKEA-ban vásárolt konyhabútorunkat. Ennek már 2 éve, azóta is hibátlanul működik minden. Nagyon ajánlott!"

Kiss Luca
Facebook értékelés

"Megbízható, gyors, pontos, udvarias társaság. Csak ajánlani tudom!"

Ficzere Marianna
Facebook értékelés

Kérjen ingyenes árajánlatot

Új bútora akár már ma otthonában lehet!
Van lift?
IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Költöztetés, bútorszállítás és szerelés

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat
Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2016 - 2024 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

7.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 60%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!