Költöztetés

Csomagolási Kisokos – Hogyan csomagolhatjuk be személyes tárgyainkat a lehető leghatékonyabban?

Csomagolási Kisokos – Hogyan csomagolhatjuk be személyes tárgyainkat a lehető leghatékonyabban?

A csomagoláshoz szükséges eszközöket ajánlott időben beszerezni, hiszen fontos, hogy holmijaink megfelelő csomagolásban utazzanak az új címünkre. Ez azt jelenti, hogy ajánlott a nagy teherbírású, költöztető kartondoboz használata, melyet fel tudunk címkézni és ragasztószalaggal le tudunk zárni. Lényeges, hogy ezen költöztető dobozok teherbírása is véges, erre mindenképpen figyelmet kell szentelnünk. Használhatunk egyéb kartondobozt is (pl. vannak olyan boltok, ahonnan elhozható a kartondoboz), ám azok teherbírására és épségére tekintettel kell lenni, nem terhelhetők túl.

Hiszen ki szeretné, ha leszakadna a doboz alja cipekedés közben? 

EZEN TEHÁT NEM ÉRDEMES SPÓROLNI.

A felcímkézés rendkívül fontos lépés, semmiképpen ne hagyjuk ki! Ha a dobozolás, csomagolás több napot vesz igénybe, a felcímkézett dobozokban előbb megtaláljuk azt a tárgyat, amire mégiscsak szükségünk van ez idő alatt, illetve ne feledjük, hogy egyszerűbb lesz kipakolni is a dobozokból, ha tudjuk, mi van bennük pontosan. A törékeny tárgyainkat megfelelően kell csomagolnunk, hiszen a költözés során bármilyen mechanikai ütés érheti a dobozokat. Használjunk papír rétegezést, rongyba csavarásos technikát vagy buborékos fóliát. Azokat a holmikat, melyek nem igényelnek különösebb védelmet, (pl. ágynemű, ruházat) ajánlatos vastagabb zsákokba tenni, hiszen abban sem fognak megsérülni.

Selejtezés? Igen!

Tárgyaink csomagolásakor mindenképpen célszerű selejtezni a már szükségtelenné vált dolgokat, illetve megválni az elnyűtt, megunt bútordaraboktól – hiszen ezzel is kevesebb holmit kell majd átcipelnünk az új lakóhelyünkre -, és természetesen a hozzájuk fűződő emlékektől is gyorsan megszabadulhatunk. Ha sok holmitól kívánunk megválni, kérhetünk hozzá szakszerű segítséget egy olyan költöztető cégtől, aki lomtalanításban is jártas. Ha még használható holmijaink vannak, csupán meguntuk őket és nem kívánjuk átvinni az új otthonunkba, akkor mindenképpen gondolkozzunk el azon, hogy kapcsolatba lépjünk egy jótékonysági szervezettel, akik el tudják szállítani a holmit olyan családokhoz, akiknek jó szolgálatot tehet majd a kicsit kopott kanapé vagy a rozsdásodó ám még működőképes mosógép.

MEGBÍZHATÓ KÖLTÖZTETŐ CÉGET KERES?

Cégünk komplett költöztetési folyamatok lebonyolításával foglalkozik. Szakembereink segítséget tudnak nyújtani Önnek a holmijai profi és biztonságos csomagolásában, bútorai szerelésében és szállításában. Mindemellett lomtalanítási munkálatokat is végzünk, igény szerint kollégáink készséggel küldenek árajánlatot a komplett lebonyolítási tevékenységre vonatkozóan.

Csapatunk garantálja Önnek a gyors és biztonságos szállítást, mindezt rejtett költségek nélkül! Fuvaraink külső partner által biztosítva vannak, így biztos lehet abban, ha minket választ, nem éri Önt semmilyen anyagi kár a szállítás során. Kérjen árajánlatot, még ma!

IRODA ÉS LAKÁS KÖLTÖZTETÉS, Áruházi házhozszállítás BUDAPEST

Költöztetés, bútorszállítás és szerelés

A Bútor-Trans Domestic Kft átfogó segítséget nyújt magánszemélyek és vállalatok számára egyaránt, komplex szállítási és összeszerelési tevékenységek, csomagküldés, áruszállítás esetén.

év tapasztalat
Jogi információk
Céginformáció

Bútor-Trans Domestic Kft.
Hétfő-Szombat: 8:00 – 19:00
+36 30 935 9158
hello@butortrans.com

Partnereink

©2016 - 2024 Bútor-Trans Domestic Kft.

Design, koncepció és fejlesztés: SOLAR STUDIOS

7.000 Ft kedvezmény

MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKNÁL 60%-KAL CSÖKKENTETTÜK A KISZÁLLÁSI DÍJAT!